Κάλπες μέσα στο καλοκαίρι για να προλάβει την πείνα στήνει ο Κ.Μητσοτάκης – Θα προηγηθεί σαρωτικός ανασχηματισμός

Κάλπες μέσα στο καλοκαίρι για να προλάβει την πείνα στήνει ο Κ.Μητσοτάκης – Θα προηγηθεί σαρωτικός ανασχηματισμός


Αναθεωρεί τον σχεδιασμό για πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του Μαξίμου και προσανατολίζεται πλέον στην διενέργεια τους Ιούλιο ή Αύγουστο με προφανή σκοπό και στόχο να προλάβει το κύμα ανεργίας και «βουτιάς» της οικονομίας του φθινοπώρου.
Επίσης θα ήθελε να προλάβει και τυχόν δεύτερο κύμα του κορωνοϊού το φθινόπωρο που θα δημιουργούσε πρόβλημα στις διπλές κάλπες.
Γιατί οι κάλπες θα είναι διπλές εκτός εάν υπάρξει κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας όπως πιέζει η Γερμανία με την συμμετοχή και του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετική αναφορά έκανε o Aλέξης Τσίπρας σε ομιλία του χθες στην πολιτική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ όπου  «έριξε γέφυρες» προς τη Νέα Δημοκρατία δηλώνοντας πως είναι ανοιχτός σε κυβέρνηση συνεργασίας σε ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, οι οποίες θα γίνουν με απλή αναλογική. 
Οι εκλογές θα διεξαχθούν ή τέλη Ιουλίου ή τέλη Αυγούστου με προφανή στόχο να εκμεταλλευθούν το ακόμα θετικό κλίμα που υπάρχει από την αίσθηση «ορθής αντιμετώπισης» της πανδημίας του κορωνοιού η οποία υπάρχει τώρα στους πολίτες.
Ο βασικός σχεδιασμός προβλέπει εκλογές σε έναν από τους δύο μήνες και τον αμέσως επόμενο μήνα νέες εκλογές με ενισχυμένη αναλογική.
Πριν από αυτό όμως θα προηγηθεί το αργότερο μέχρι το τέλος Ιουνίου σαρωτικός ανασχηματισμός με την απομάκρυνση 5 έως 7 πρωτοκλασάτων υπουργών που έχουν απογοητεύσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ενός αριθμού μεταξύ 10 έως 15 υφυπουργών.
Το νέο σχήμα θα πάει σε εκλογές. Το νέο σχήμα θα είναι περισσότερο δεξιό για να κατευνάσει την οργή των παραδοσιακών ψηφοφόρων τη ΝΔ που είδαν την κυβέρνηση της ΝΔ του 2019 να προέρχεται κατά βάση από το παλιό ΠΑΣΟΚ.
Όχι ότι το παλιό ΠΑΣΟΚ και η παλιά Αριστερά που κυβερνούν αυτή την στιγμή την χώρα θα πάψουν να κυβερνούν και στη νέα περίοδο μετά τις εκλογές
Ο Κ.Μητοστάκης έχει κάνει τις επιλογές του για συγκεκριμένους λόγους και με αυτές θα πορευτεί.


Ιερώνυμος: Η εκκλησιαστική περιουσία είναι δική μας και δεν την δίνουμε

Ιερώνυμος: Η εκκλησιαστική περιουσία είναι δική μας και δεν την δίνουμε

Ελλάδα: Χειροτονήθηκε ο νέος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και ...


 Η περιουσία είναι δική μας, δεν ανήκει στο Κράτος, δεν πωλείται, δεν υποθηκεύεται. Η ίδια η Εκκλησία θα την διαχειριστεί…», δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μιλώντας στην έναρξη των εργασιών της 1ης Πανθεσσαλικής Ιερατικής Σύναξης.
Όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα της Μητρόπολη Δημητριάδος ο Αρχιεπίσκοπος «μίλησε για όσα προγραμματίζεται να υλοποιηθούν στο μέλλον, όπως η απώλεια του Δημοσίου χαρακτήρα της Εκκλησίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, όπως η διακοπή της μισθοδοσίας του Κλήρου, ενώ αναφέρθηκε στο σύνολο της περιουσίας που διέθεσε η Εκκλησία στο Κράτος από την παλιγγενεσία και μετά».

Όπως σημειώνεται ο κ. Ιερώνυμος δήλωσε:«υπάρχουν πολλοί σ' αυτόν τον τόπο που κινούνται επιπόλαια» και πρόσθεσε: «αλλά εμείς θα τολμήσουμε και είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε».
Και αναφερόμενος στον πλέγμα των σχέσεων Εκκλησίας και κράτους είπε:
«Βρισκόμαστε σε μια εποχή που δε χρειαζόμαστε απλώς διακριτούς ρόλους, αλλά καθαρούς διακριτούς ρόλους... πρέπει να αποκαλύψουμε το διαβρωτικό έργο αυτής της ιδεολογικής πλατφόρμας και να θέσουμε όλους προ των ευθυνών τους. Η Εκκλησία μας υπάρχει και θα υπάρχει για να υπηρετεί τον άνθρωπο. Αυτός είναι ο ρόλος μας, η μοίρα και η πορεία μας. Αυτή διαλέξαμε και αυτή πρέπει να υπηρετήσουμε. Δεν ξέρουμε αν αύριο θα έχουμε περισσότερες δυσκολίες, ξέρουμε όμως, ότι η Εκκλησία πάντοτε νικά, όπως θα πράξει και τώρα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΙΧΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ ΕΤΗ 1800,1820,1825

Κ.Μητσοτάκης..Υπόσχεση στους Εβραίους ότι θα συντρίψει τους Αυτόχθονες Έλληνες

Κ.Μητσοτάκης..Υπόσχεση στους Εβραίους ότι θα συντρίψει τους Αυτόχθονες Έλληνες

Υπόσχεση Κ.Μητσοτάκη στους Εβραίους ότι θα συντρίψει τους Αυτόχθονες Έλληνες


ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ...ΤΑΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ...ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ.ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Τ.ΤΑΣΟΥ ΑΥΓΟΡΟΥ ΑΠΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ













πηγη 1

πηγη 2

πηγη 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Τα οθωμανικά χρυσόβουλα λένε την αλήθεια


Το θέμα των «ιερών σκανδάλων» έχει τεράστιο ενδιαφέρον για τo επίπεδο δημοκρατίας και ελευθερίας που απολαμβάνουν οι κάτοικοι αυτής της χώρας. Στην πραγματικότητα, το ζήτημα δεν είναι τα σκάνδαλα καθεαυτά, αλλά το να καταφέρουμε να συνδέσουμε την Εξουσία με τα σκάνδαλα που δημιουργεί.
Η Εκκλησία έχει Εξουσία και μετέχει σε όλα τα πολιτειακά θεσμικά όργανα ως  κοινωνικός εταίρος, με συμφέροντα όμως ανεξάρτητα από αυτά της κοινωνίας των οποίων η έκφραση διαπερνά κάθετα το πολιτικό σύστημα. Οι άνθρωποι εντός της (κυρίως οι αξιωματούχοι) και οι γύρω της (βλ. βουλευτές, πολιτευτές, δημόσια πρόσωπα) δρουν ως παράκεντρο εξουσίας, που άλλοτε απομακρύνεται από το κεντρικό σύστημα εξουσίας (δηλ. τις κυβερνήσεις), άλλες φορές συμπορεύεται, ενώ ιστορικά υπήρξαν και περιπτώσεις που μάλλον ταυτίστηκε με το κατ’ εξοχήν κέντρο εξουσίας (π.χ. Βυζάντιο).
Η απόσταση του παράκεντρου της εκκλησιαστικής εξουσίας από την πολιτειακή εξουσία έχει να κάνει με το είδος του πολιτεύματος. Στην περίπτωση της σύγχρονης αστικής δημοκρατίας παίζει σπουδαίο ρόλο ο βαθμός που ο λαός και οι εκλεγμένοι του επιτρέπουν την επιρροή των ρασοφόρων.

Πότε και Πώς συγκεντρώθηκε τόσος εκκλησιαστικός πλούτος;

Την προηγούμενη διαπίστωση μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για να αναλύσουμε ιστορικά το πότε απέκτησε η Εκκλησία την περιουσία της και πότε άρχισε να την χάνει. Να σημειωθεί ότι με τον όρο Εκκλησία εννοούμε τα χιλιάδες νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου (εκτιμώνται στις 6.500 – 10.000 τέτοια ν.π) που αφορούν μοναστήρια, ενορίες, μητροπόλεις, αλλά και την κεντρική Εκκλησία της Ελλάδος (Ιερά Σύνοδος, Αρχιεπισκοπή).
Ας θυμηθούμε λίγες γραμμές που έγραψε ο Παρασκευαϊδης (Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος):
«Εδώ θα πρέπει να γίνει σαφές ότι η Εκκλησία είχε πάντοτε περιουσία και η μακρά προέλευσή της ανάγεται, κυρίως, σε δωρεές και κληρονομιές βυζαντινών αυτοκρατόρων, αξιωματούχων του Βυζαντίου, όπως επίσης σε δωρεές και κληρονομιές, μοναχών και λαϊκών ως και τις ημέρες μας».
Η Εκκλησία, λοιπόν, απέκτησε μεγάλη περιουσία όταν… ήταν η ίδια στην εξουσία, τα χρόνια τα Βυζαντινά. Ύστερα, στα χρόνια της τουρκοκρατίας άρχισαν οι “δωρεές” στα μοναστήρια και τα ‘ξωκκλησια. Έχει γραφτεί πολλάκις ότι επειδή ο Σουλτάνος τα είχε καλά με την Εκκλησία, της επέτρεπαν να “κατέχει” περιουσία και δεν επενέβαιναν (πολύ) στο πως η Εκκλησία τη διαχειριζόταν. Αντίθετα, οι Έλληνες (ας πούμε έτσι τους κάτοικους του βυζαντίου που κατοικούσαν στον σημερινό ελλαδικό χώρο) δε μπορούσαν να έχουν περιουσίες αφού αυτές πέρναγαν στα χέρια του κάθε κοτζαμπάση ή άλλων τοποτηρητών-διοικητών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλοί να μεταβιβάζουν τις περιουσίες τους στους μητροπολίτες, στις ενορίες και τα μοναστήρια της περιοχής τους υπό το φόβο ότι θα τις έπαιρναν οι κατακτητές Τούρκοι.
Αυτή η διαδικασία ξεκίνησε τα πρώτα χρόνια της τουρκοκρατίας όπου δεν γνώριζε κανένας πότε θα δημιουργιόταν μία νέα ελεύθερη κρατική οντότητα, και ενδεχομένως θεωρούσαν ότι αυτό θα γινόταν σύντομα. Κάποιοι έχοντας την θρησκεία τους ως μόνο αποκούμπι, μπροστά στον Θεό συμφωνούσαν με τους επίγειους αντιπροσώπους Του ότι σε περίπτωση επαναφοράς της ομαλότητας οι περιουσίες τους θα επιστρέφονταν άμεσα, ενώ στο μεταξύ οι εκκλησιαστικοί άρχοντες θα τους παραχωρούσαν τη χρήση των μεταβιβασμένων περιουσιών τους (οι Τούρκοι επέτρεπαν και αυτό).
Μα έλα που για 400 χρόνια οι παπάδες μάζευαν την περιουσία του λαού και άλλαξαν γενιές και γενιές. Όταν, τελικά, το νεοελληνικό κράτος άρχισε να συστήνεται στις αρχές του 19ου αιώνα, οι περιουσίες αυτές ουδέποτε επιστράφηκαν πίσω στο λαό.

Η αποδοχή του εγκλήματος εις βάρος του λαού

Ανατρέχοντας και πάλι σε γραπτά του Παρασκευαϊδη διαβάζουμε:

«[…] αναφέρουμε ότι από το ποσοστό του 100% της συνολικής περιουσίας το έτος 1830, το 2002 απέμεινε στην Εκκλησία της Ελλάδος μόνο το (4%) τέσσερα τοις εκατό!»
Η πρώτη απορία που έρχεται στο μυαλό είναι το πόσο μεγάλη ήταν η περιουσία της Εκκλησίας το 1830 αν σήμερα αυτό που διαισθητικά αντιλαμβανόμαστε έχει τέτοιες διαστάσεις (διότι έναι μεν έχει εκτιμηθεί σε αρκετά δις ευρώ αλλά δεν έχει καταγραφεί επακριβώς). Η απάντηση είναι απλή: ήταν αμύθητη διότι, μπορεί να μην υπήρχε η ιστορική συνέχεια του Βυζαντίου, υπήρχε όμως κανονικά η συνέχεια της Εκκλησίας και της εξουσίας της στον ευρύτερο βαλκανικό χώρο. Παρείχε συγκεκριμένες υπηρεσίες στην Οθωμανική αυτοκρατορία και συμμετείχε κανονικά ως εταίρος στο ανατολικό τμήμα της.
Με δεδομένο το ότι οι μισθοί των ιερέων και πολλές άλλες διευκολύνσεις γίνονται για πάνω από 100 χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις του νεοελληνικού κράτους, η δραματική μείωση αυτή (96%) στα περιουσιακά στοιχεία της Εκκλησίας είναι ανεξήγητη. Εκ πρώτης τουλάχιστον. Στην πραγματικότητα, όμως, είναι ότι η μείωση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι όλοι οι κυβερνήτες της Ελλάδας, από τον Όθωνα κιόλας, είχαν ως σταθερή επιλογή να δημεύουν τμήματα της εκκλησιαστικής περιουσίας.
Επί της ουσίας, τελικά αυτή η πολύχρονη διαδικασία είναι ενός είδους αποδοχή του εγκλήματος του εκκλησιαστικού παρακράτους κατά του λαού κατά την τουρκοκρατία: ότι δηλαδή η μεταβίβαση των εκτάσεων έγινε -σχεδόν- αδιαμαρτύρητα από την πλευρά της Εκκλησία η οποία μέσα από τοποθετήσεις,  όπως η παραπάνω του Χριστόδουλου, είναι εμφανώς σε αμυντική θέση απέναντι στο λαό και την πολιτεία. Με άλλα λόγια, επίσημα η κεντρική της γραμμή δεν είναι διεκδικητική στο θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας αλλά μάλλον παρακλητική να σταματήσει η “λαϊκή απαλλοτρίωση” των εναπομεινάντων «χρυσαφικών» της.

Τα οθωμανικά χρυσόβουλα λένε την αλήθεια

Φτάνουμε λοιπόν στο ζουμί του άρθρου, όπου πολιτικά πρέπει να απαντήσουμε σε περιφερειακούς φορείς της σημερινής Εκκλησιαστικής εξουσίας που διεκδικούν δημόσια περιουσία επικαλούμενοι χρυσόβουλα Οθωμανών αυτοκρατόρων, όπως των «Σελήμ Χακίς υιό του Μουσταφά Χακή αείποτε τροπαιοφόρου το 1229 έτος Τουρκικόν» και τον «Ιμπραχίμη Βοϊβόδα Τριμπολιτσάς το Τουρκικόν έτος 1175» στην υπόθεση της μονής Γοργοεπηκόου.
Τα χρυσόβουλα αυτά λένε την ωμή αλήθεια για το ρόλο της Εκκλησίας αιώνες τώρα: όταν ο λαός καταπιεζόταν κάποιοι… πολύ μπροστά από την εποχή τους κάνανε μπίζνες με τους “κατακτητές”. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Εκκλησία ακόμα και σήμερα είναι μετά το κράτος ο 2ος ιδιοκτήτης δασικών περιοχών, οι οποίες προφανώς και δεν περιήλθαν στην κατοχή της από κληρονομιές πιστών αλλά ούτε και από το σύγχρονο ελληνικό κράτος. Ήταν αυτά τα οθωμανικά χρυσόβουλα που “πλήρωναν” την Εκκλησία για τις υπηρεσίες της δίνοντάς της ακόμα παραπάνω από αυτά που ήδη είχε ή λάμβανε από “δωρεές” -ουσιαστικά αναγκαστικές μεταβιβάσεις- πιστών!! Γιατί άραγε;;;;
Τι διαφορά έχει δηλαδή το χρυσόβουλο του 1175 από τις “Ιερές Ανταλλαγές” του 2008 που επικαλείται η Μονή Βατοπεδίου;; Με την επίσημη εξουσία γινόταν και συνεχίζει να γίνεται η συναλλαγή της Εκκλησίας, ενώ βάσει των όσων ειπώθηκαν παραπάνω, και τις δύο φορές η Εκκλησία συσσώρευε και καρπωνόταν το δημόσιο η ιδιωτικό πλούτο εις βάρος του λαού.
Ο Εφραίμ λοιπόν δεν είναι σημερινό φαινόμενο… είναι “απόγονος” εκείνων που συνυπέγραφαν το μερίδιο της Εκκλησίας, τα τριάκοντα αργύρια για τις πολύτιμες υπηρεσίες χειραγώγησης και ρουφιανιάς κατά του λαού. Η απόλυτη προδοσία. Άλλωστε, αν η Εκκλησία ενοχλούσε πραγματικά την οικονομική Εξουσία, ως θεσμός και όχι ως απλά λίγα μεμονωμένα άτομα-ιερείς, δε θα κατέληγε πλουτοκράτορας μετά την δημιουργία του νεότερου ελληνικού κράτους!
Επειδή μάλιστα οι υπηρεσίες της Εκκλησίας στην πολιτική εξουσία είναι πολλές, αρκεί να αναφέρθουμε σε μία συνέντευξη του κ. Πυλαρινού (πρώην βουλευτή Ν.Δ) στο Βήμα το 2005 ως οικονομικός διευθυντής της κεντρικής διοίκησης της Εκκλησίας της Ελλάδος:

«Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2004 η Εκκλησία της Ελλάδος προσέφερε σε άπορους 6.820.000 μερίδες φαγητού και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών 1.195.000 μερίδες. Τι σας δείχνει αυτό; Την ανάγκη της κοινωνίας, και τον ρόλο της Εκκλησίας που απαλύνει τα προβλήματα των ανθρώπων αλλά και του κράτους»
Αυτά λέει ο κ. Πυλαρινός και θέτει αμέσως το ερώτημα τι θα έκανε το κράτος για να ταΐσει αυτούς που ταΐζει κάθε ημέρα η Εκκλησία και ποια θα ήταν η κοινωνική αναστάτωση αν οι πεινασμένοι δεν είχαν την Εκκλησία «να σηκώνει καθημερινά το καπάκι της χύτρας και να τους δίνει ένα πιάτο φαΐ».
Συνοψίζοντας, όσο κάποιοι επιμένουν να εμφανίζουν και να επικαλούνται χρυσόβουλα που τους αποδόθηκαν από σφαγείς κατακτητές, τόσο θα επιβεβαιώνουν την συνενοχή τους στην εκμετάλλευση του λαού μέσα στην ιστορία των τελευταίων αιώνων.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πηγές:

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ. 4.564.774 ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!!!

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ. 4.564.774 ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!!!




φράγκα, της εποχής του 1904, … σήμερα η αξία της είναι 670.000.000.000 δολλάρια, το άγνωστο εκείνο ποσό το συγκεντρωμένο στο έδαφος της Ρωσίας, που οι τόκοι του μόνο ήταν εκείνη τη στιγμή 200.000 χρυσά φράγκα, πόσο μπορεί να είναι σήμερα;

Και να που έρχονται κάποιες λεπτομέρειες να φωτίσουν το θέμα! Και να βάλουν φωτιά στους μηχανισμούς για την απαίτηση απόδοσης σε εμάς τους δικαιούχους αυτών των καταπιστευμάτων!!! Πως όμως να γίνει αυτό; Μόνο με την συνένωση των Ελλήνων, και με την αρωγή του Οργανισμού ΕΙ END και του Αρτέμη Σώρρα !!! Άλλη λύση δεν υπάρχει, είναι νομοτέλεια να γίνουν όλα αυτά μόνο έτσι!!! Αν αυτό δεν το αντιλαμβάνεστε, τότε ας μείνουμε σκλάβοι, όπως αυτό συμβαίνει μετά την δολοφονία του Καποδίστρια και μέχρι σήμερα… Αν όμως πράγματι θέλετε να απελευθερωθούμε και να πάρουμε τα δικά μας, δείτε την λύση στο τέλος…

Πλάτων Πισατίδης

………………………………..

Τα οικονομικά των Ελλήνων, είναι διαφορετικά από τα των κυβερνήσεων στην Ελλάδα … υπάρχουν τουλάχιστον δύο καταπιστευματικοί λογαριασμοί υπέρ των Ελλήνων που από τον 18ο αιώνα τους κηδεμονεύουν η Αυτοκρατορική οικογένεια των Τσάρων της Ρωσίας με δεκάδες εκατομμύρια χρυσές λίρες κατατεθημένα από τα μέσα του 18 αιώνα.

Για να καταλάβεις η Ελληνική Τράπεζα που ίδρυσε ο phoenix-3Καποδίστριας έγινε με ένα μικρό τμήμα των τόκων (όχι του κεφαλαίου)  ύψους 300 χιλιάδων χρυσών λιρών το έτος 1830. Ο τόκος των κεφαλαίων και των επιτοκίων που ανακεφαλαιώνουν τα αρχικά κεφάλαια είναι 4% ετησίως…

Τώρα αν σου πώ ότι το αρχικό κεφάλαιο ήταν άνω των 20 εκατομμυρίων χρυσών λιρών από δύο καταπιστευματικούς λογαριασμούς του Ελληνικού Έθνους … αν θέλεις υπολόγισε από τότε 1756 έως και σήμερα το τι χρήματα δεν είχε ή δεν έχει η Ελλάδα μας να αναπτυχθεί …

Δεν θα αναφέρω και πολλούς άλλους λογαριασμούς καταπιστευμάτων που έχει το Ελληνικό έθνος … κάνε λίγο υπολογισμούς μόνο με τα 23 εκατομμύρια χρυσές λίρες και θα δεις ποιος είναι φτωχός λαός και ποιος είναι προδότης και απατεώνας.

Η μοναδική φορά που η Ελλάδα προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα από τα παράγωγα των καταπιστευμάτων ήταν όταν ο Καποδίστριας το 1830 ζήτησε να πάρει 300 χιλιάδες χρυσές λίρες (ή φράγκα ή ρούβλια ή δολάρια πές τα όπως θές) για να ανοίξει την Ελληνική Τράπεζα και να έχει εγγύηση αυτό το ποσό για τον Φοίνικα που ήταν το Εθνικό νόμισμα αλλά δεν πρόλαβε γιατί οι λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις τον δολοφόνησαν και έτσι τα χρήματα έμειναν μέσα στο καταπίστευμα.
Κάνε έναν απλό υπολογισμό και δες πόσο φτωχό είναι το Έθνος των Ελλήνων…

23.000.000 χρυσές λίρες τότε Χ 1,04 εις την δύναμη του ( 2014-1756 ) = 570.596.856.980,7766 χρυσές λίρες των 8 γραμμαρίων = 4564774855.8462128 κιλά = 4.564.774,8558462128 τόνοι χρυσού σήμερα …. λές να είναι φτωχή η Ελλάδα ή οι Έλληνες;

πηγη

Αποχαρακτηρίζονται από δασικά Μάτι και Κόκκινο Λιμανάκι, οπότε πολεοδομούνται!

Αποχαρακτηρίζονται από δασικά Μάτι και Κόκκινο Λιμανάκι, οπότε πολεοδομούνται!

Αποχαρακτηρίζονται από δασικά Μάτι και Κόκκινο Λιμανάκι, οπότε πολεοδομούνται!

                                                                   Τα συμπεράσματα Δικά σας....



Μετά την ψήφιση του νέου νομοσχεδίου για το περιβάλλον που κατέθεσε στη Βουλή ο Υπουργός κος Κωστής Χατζηδάκης, αποχαρακτηρίζονται από δασικά το Μάτι και το Κόκκινο Λιμανάκι, όπως αναφέρεται στο άρθρο 102 παρ. 15 και έτσι μπορούν να πολεοδομηθούν!

Ακολουθεί το σχετικό άρθρο 102Διατάξεις δασικής νομοθεσίας6. Στο άρθρο 2 του ν. 4626/2019 (Α’ 141) προστίθεται παρ. 15 ως εξής:

Οι εκτάσεις που μεταβιβάσθηκαν δυνάμει των υπ’ αρ. 6165/6-3-1930 και 6166/6-3-1930 συμβολαίων του Συμβολαιογράφου Αθηνών Πέτρου Νικολάου Καββαδία θεωρείται ότι έχουν απωλέσει τον δασικό τους χαρακτήρα και έχουν καταστεί κλήροι εποικισμού από την έκδοση των αποφάσεων του Υπουργού Γεωργίας που συνοδεύουν τα παραπάνω συμβόλαια και διά των οποίων επετράπη η μεταβίβασή τους.


Διοικητικές πράξεις που εκδόθηκαν από τις αρμόδιες δασικές υπηρεσίες για την προστασία των παραπάνω εκτάσεων σύμφωνα με τις διατάξεις της δασικής νομοθεσίας, ιδίως πρωτόκολλα διοικητικής αποβολής, αποφάσεις κήρυξης εκτάσεων ως αναδασωτέων, πρωτόκολλα επιβολής ειδικής αποζημίωσης ανακαλούνται αυτοδικαίως, προκειμένου οι παραπάνω εκτάσεις να ταυτοποιηθούν ως προς τα εξωτερικά τους όρια, λαμβάνεται υπόψη τοπογραφικό διάγραμμα θεωρημένο από τη Διεύθυνση Τοπογραφικών Εφαρμογών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

ΠΗΓΗ

Οι μάσκες πέφτουν ...! Δίνουν δικαίωμα ψήφου σε 580.000 αλλοδαπούς!

Οι μάσκες πέφτουν ...! Δίνουν δικαίωμα ψήφου σε 580.000 αλλοδαπούς!




Αλλαγές-σοκ στον «Καλλικράτη» για τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης

Ψήφο στις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές σε όλους τους μετανάστες και λοιπούς αλλοδαπούς που μένουν στη χώρα μας σχεδιάζει να δώσει η κυβέρνηση, παρά τη δεδομένη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ (60/2013) που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια.

Μεταξύ των διατάξεων του εν λόγω νόμου υπήρχε κι εκείνη που έδινε το δικαίωμα σε πολίτες ξένων κρατών να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές. Το ΣτΕ απεφάνθη ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο οι Ελληνες και ότι απαιτείται συνταγματική αναθεώρηση για να μπορεί να επεκταθεί και στους αλλοδαπούς.


Τώρα η πρόταση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων που


συνέστησε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης φέρεται ότι περιλαμβάνει και το δικαίωμα του εκλέγειν στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όσους αλλοδαπούς μένουν νόμιμα στην Ελλάδα, που εκτιμώνται σε περίπου 580.000. Προτείνεται ακόμα η συμμετοχή προσφύγων και μεταναστών σε όργανα όπως το Συμβούλιο Ενταξης Μεταναστών.

Αλλα σημεία αιχμής στην εισήγηση για αλλαγή του «Καλλικράτη», που έχουν ήδη προκαλέσει αντιδράσεις από πλευράς δημάρχων και περιφερειαρχών, είναι η καθιέρωση της απλής αναλογικής, με τις έδρες των δημοτικών ή περιφερειακών συμβούλων να μοιράζονται αναλογικά, με βάση τα ποσοστά του πρώτου γύρου, και η μείωση της θητείας δημάρχων και περιφερειαρχών στα τέσσερα από πέντε έτη. Η αναλογικότητα στην κατανομή των εδρών αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της ακυβερνησίας σε δήμους και περιφέρειες, καθώς η παράταξη του εκλεγμένου δημάρχου ή περιφερειάρχη δεν θα έχει απαραίτητα την πλειοψηφία και ενωμένη η αντιπολίτευση μπορεί ουσιαστικά να μπλοκάρει όλες τις αποφάσεις του.

«Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι η αλλαγή του "Καλλικράτη" και η μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης δεν είναι κομματική, αλλά εθνική υπόθεση» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ. «Γι' αυτό πρέπει να στηριχθεί στη βάση της συναίνεσης και της συνεργασίας. Αν η κυβέρνηση επιχειρήσει να ακολουθήσει άλλο δρόμο και δεν κάνει ουσιαστικό διάλογο, να γνωρίζει καλά πως σπέρνει ανέμους και θα θερίσει θύελλες».
Δημοκρατία


το είδα



Ενδεικτικά μερικές ελληνοποιήσεις (μόνο του έτους 2012) από την Φώφη Γεννηματά









Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ BRUNO SIMMA ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ τα παγκόσμια καταπιστεύματα ΤΟ 2007 ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ BRUNO SIMMA ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ τα παγκόσμια καταπιστεύματα ΤΟ 2007 ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


ΗΜΕΡΑ 9η
Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ BRUNO SIMMA ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ τα παγκόσμια καταπιστεύματα ΤΟ 2007 ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. (THE INTERNATIONAL COURT OF JUSTICE) ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΣΕ USD $$$ ΚΑΙ ΤΩΝ 198 ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ BRETTON WOODS AGREEMENT. ΟΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ (Φ.Ε.Κ. 315/27-12-1945) ΚΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ…!!!
τα παγκόσμια καταπιστεύματα

TAG 9
DEUTSCHE BRUNO SIMMA UNTERSTÜTZT DIE WELTGEBIETE IM JAHR 2007 ALS INTERNATIONALER GERICHTSHOF MIT DEN GROSSEN BETRÄGEN IN USD USD UND 198 DER WIRTSCHAFTSBEDINGUNGEN, DIE BRETTON WOODS ABKOMMEN, IN DEM IHR LAND GRIECHEN IST MITGLIED (FEE 315 / 27-12-1945) WAS HOHE MENGE HAT … !!! globale vertrauen

DAY 9th
GERMAN BRUNO SIMMA SIGNS THE WORLD TERRITORIES IN 2007 AS THE INTERNATIONAL COURT OF JUSTICE COURT OF ACCOUNTS WITH THE LARGE AMOUNTS IN USD USD AND 198 OF THE ECONOMIC CONDITIONS BRETTON WOODS AGREEMENT WHERE YOUR COUNTRY IS GREEK IS MEMBER (FEE 315 / 27-12-1945) WHICH HAS HEAVY AMOUNT … !!! global trusts

ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ
1. «Σε περίπτωση καταπιστεύματος και κάθε άλλης διάταξης που υποχρεώνει τον κληρονόμο ή κληροδόχο να παραδώσει, από ορισμένο χρονικό σημείο ή γεγονός, σε άλλον την κληρονομία που απέκτησε ή ποσοστό αυτής, ο υπόχρεος σε αποκατάσταση κληρονόμος ή κληροδόχος εξομοιώνεται, για την επιβολή του φόρου, με επικαρπωτή.»



Το Καταπίστευμα είναι θεσμός του Κληρονομικού δικαίου (άρθρα 1923 – 1941 του Αστικού Κώδικα). Η έννοια του καταπιστεύματος όπως  νομικά ορίζεται, είναι η σχέση που δημιουργείται κατά τη διάρκεια ζωής ενός ατόμου ή εις θάνατο, από ένα πρόσωπο (ο Ιδρυτής), ο οποίος διαθέτει περιουσιακά στοιχεία υπό τον έλεγχο άλλου προσώπου (ο Διαχειριστής) προς όφελος τρίτου (ο Δικαιούχος).Ο ιδρυτής δηλ. ορίζει για τα περιουσιακά του στοιχεία (κινητά ή ακίνητα) έναν διαχειριστή ο οποίος,  βάσει συγκεκριμένης συμφωνίας, ενεργεί προς όφελος ενός τρίτου προσώπου/οντότητας.



 Το 1929 έως το 1933  δημιουργήθηκε η B.I.S. (BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS)- Τράπεζα ΔιεθνώνΔιακανονισμών. Είναι ένας διεθνής οργανισμός αποτελούμενος από κεντρικές τράπεζες, και δεν βρίσκεται υπό τον έλεγχο καμίας εθνικής κυβέρνησης.


Για ποιο λόγο ιδρύθηκε η τράπεζα αυτή και πώς χρηματοδοτείται? Η τράπεζα ιδρύθηκε για να υπο-βοηθά την διεθνή νομισματική και χρηματοοικονομική συνεργασία και δρα ως μια τράπεζα για τις κεντρικές τράπεζες.

Στο τέλος της κάθε ημέρας οποιαδήποτε εμπορική συναλλαγή γίνεται από τον κάθε άνθρωπο στην υφήλιο, οποιαδήποτε συναλλαγή εταιρείας κ.λπ. γίνεται εκκαθάριση από την  B.I.S. Η Τράπεζα αυτή δημιουργήθηκε μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο από όλα τα κράτη του κόσμου. Ο βασιλιάς Γεώργιος ο Β’ ήταν ο αντιπρόσωπος της Ελλάδος στην δημιουργία της  B.I.S. και εκεί συνέβαλε η Ελλάδα με δύο εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα.



ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTONWOODS 1944


Το 1944 έγινε μία σύνοδος στο BrettonWoods, μιά μικρή πόλη των Η.Π.Α. στο New Hampshire της πολιτείας της Νέας Αγγλίας. Στη συνάντηση πήραν μέρος44 κράτη τα οποία ήταν σύμμαχοι στον Β’ΠΠ, με σκοπό να δουν πώς θα διαχειριστούν τις αποζημιώσεις των Γερμανών από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Αυτός ήταν ο λόγος που προέβαλαν δημόσια για το σκοπό της συνάντησης. Εκεί δημιουργήθηκε η νομοθεσία για την δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Δ.Ν.Τ.(Διεθνές Νομισματικό Ταμείο).

Η  Συνθήκη BRETTON WOODS -1944 εξασφάλισε:

  1. Πρώτον, ότι δεν υπάρχει απευθείας ισοτιμία μεταξύ χρυσούκαι των νομισμάτων.

  2. Δεύτερον, εξασφάλισε την μονοπωλιακή διακίνηση αγαθώνανάμεσα στις χώρες.

Αυτό σημαίνει ότι εάν ένα αγαθό στοιχίζει επί παραδείγματι τρεις δραχμές, συμφωνήσαμε όλοι στον πλανήτη να το πληρώνουμε τριάντα. Ήμασταν τόσο βλάκες να το συμφωνήσουμε ; Όχι.


Η συμφωνία ανάμεσα στα Έθνη είχε ως εξής: Την διαφορά αυτή που προκύπτει μπορούμε να την θεωρήσουμε κέρδος! Το 60% αυτού του κέρδους πηγαίνει σε ένα συγκεκριμένο ιδιαίτερο ταμείο το οποίο ονομάζεται WorldTrust : Το Παγκόσμιο Καταπίστευμα.


Το  Παγκόσμιο Καταπίστευμα λοιπόν διογκώνεται καθημερινώςόποτε γίνεται μια συναλλαγή, όποτε υπάρχει μία μεταπώληση πετρελαίου, φυσικού αερίου, σιταριού, αεροπλάνων, αυτοκινήτων, μετοχών στο χρηματιστήριο. ότι γίνεται το οποίο είναι χρηματιστηριακή αξία, το 60% των κερδών της μεταπωλήσεως πηγαίνει στα παγκόσμια ταμεία υπέρ των διαφόρων κρατών του κόσμου. Τα κράτη αυτά έχουν ένα συγκεκριμένο ποσοστό σε αυτά τα κέρδη.

Για τον λόγο αυτό έχει τρία (3) κεντρικά υποκαταστήματα και έδρες, ένα είναι στην Βασιλεία της Ελβετίας, ένα στην Πόλη του Μεξικού και το τρίτο στο Χόνγκ Κόνγκ.

Η Ελλάδα συμμετείχε σε αυτήν την συνεδρίαση στο Bretton Woods και συνέβαλε  με 5 εκατομμύρια  δολάρια γι’ αυτό τον σκοπό.

Σαν αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής η Ελλάδα έχει δημιουργήσει το δικό της μερίδιο (καταπίστευμα) το οποίο σήμερα είναι περίπου 335 τρισεκατομμύρια δολλάρια. Το αρχικό ποσόν που εδόθη, επενδύθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε πολύτιμα μέταλλα, πετρέλαια, κλπ και γι’ αυτό σήμερα έχει φθάσει σ’ αυτό το αστρο-νομικό ποσό. Το ίδιο έχει συμβεί και με τα καταπιστεύ-ματα των άλλων κρατών. Υπ’ όψη ότι τα κέρδη από τις επενδύσεις του παγκόσμιου καταπιστεύματος είναι ένα γιγαντιαίο ποσό, μιλάμε για 5άκις, 6άκις, 7άκις. Μόνο ο απολογισμός του 2012 έχει272 μηδενικά από πίσω του, στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα(World Trust).

Και το ερωτημα ειναι γιατι ενω πτωχευσε η Ελλάδα δεν τις εδωσαν αυτα τα χρηματα και την εβαλαν σε μνημονια και χρεη για τα επομενα 100 χρονια….




ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ