ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ


ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ


ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΔΩΡΑ, ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΑΩ .
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΩ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΨΑΧΝΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ 


ΑΝΤΛΗΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ 


ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ- ΑΝΘΡΩΠΟΝΥΜΙΑΣ

ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ- ΑΝΘΡΩΠΟΝΥΜΙΑΣ



ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΜΑΓΚΑΝΙΑΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ
ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΖΩΟΔΟΤΗ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΝΥΜΙΑΣ (ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ) ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ!


ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝΥΜΙΑΣ: 

https://www.aitherikigrafi.gr/dromeno-anthtoponymias


ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝΥΜΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΑ Η ΟΡΦΑΝΟΥ


ΠΗΓΗ







Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία




Ζεύγμα ψηφιδωτά: Μεγάλη είναι η ιστορία της Ελλάδας. Η Ζεύγμα ηταν μια αρχαία ελληνιστική πόλη στη σημερινή νότιο ανατολική Τουρκία. Εκεί ξεθάφτηκαν μετά από πολύ αγώνα ψηφιδωτά τρομερής ιστορικής αξίας.

Ζεύγμα ψηφιδωτά: Η ιστορία της πόλης

Την ίδρυσε ο διάδοχος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο Μακεδόνας στρατηγός Σέλευκος Νικάτωρ περίπου το 300 π.Χ.

Πολλοί την σύγκριναν με την Πομπηία. Αυτό λόγω του ότι ήταν μια πλούσια πόλη μέχρι και τον μεσαίωνα. Λέγεται  πως στην ακμή της είχε φτάσει να έχει πληθυσμό 25.000 κατοίκους.

Το όνομα της το οφείλει στη γέφυρα που έγινε στη πόλη με λέμβους ενωμένες, ώσπου ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Τραϊανός έκτισε νέα πέτρινη γέφυρα. Η πόλη είχε δύο τμήματα-συνοικίες, στην ουσία ξεχωριστές πόλεις, τη Σελεύκεια στην ανατολική όχθη του Ευφράτη και την Απάμεια στη δυτική.

Τον 1ο π.Χ. αιώνα η Ζεύγμα έγινε τμήμα της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Η πόλη γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη, ενώ έγινε και έδρα της IV Σκυθικής λεγεώνας (Legio IV Skcythica) που παρέμεινε εκεί μέχρι το 252 μ.Χ.

Η Ζεύγμα πέρασε στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και διατηρήθηκε έως το 637 μ.Χ. Έπειτα η πόλη λόγω της κατάληψης της από τους Άραβες σταδιακά εγκαταλείφθηκε.

Η Ζεύγμα από το 2000 είναι κατά 80% βυθισμένη, καθώς, παρά τις διαμαρτυρίες, κατακλύστηκε από τα νερά τεχνητής λίμνης που σχηματίστηκε από το φράγμα Μπιρετσίκ.

Τα πανέμορφα ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν πριν από μερικά χρόνια. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ανήκουν στον δεύτερο  αιώνα μ.Χ. Απεικονίζουν τις Μούσες και τον Ωκεανό.


Τα ελληνικά ήταν η τότε κοινή γλώσσα. Έτσι τα ονόματα των μουσών είναι γραμμένα σε αυτήν.




Κυρ. Μητσοτάκης: Όταν βρεθεί το εμβόλιο για τον κορονοϊό, να γίνει παγκόσμιο δημόσιο αγαθό

Κυρ. Μητσοτάκης: Όταν βρεθεί το εμβόλιο για τον κορονοϊό, να γίνει παγκόσμιο δημόσιο αγαθό




Την διανομή του εμβολίου κατά του κορονοϊού όταν αυτό αναπτυχθεί, σε ολόκληρο τον κόσμο χωρίς να εργαλειοποιηθεί στο όνομα του κέρδους, ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της νέας συνόδου για τη διεθνή πρωτοβουλία Coronavirus Global Response, που διοργανώθηκε με τη συνδρομή της οργάνωσης Global Citizen.

Ο πρωθυπουργός τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο, ότι το εμβόλιο κατά της Covid-19, θα πρέπει να είναι παγκόσμιο δημόσιο αγαθό, και ανέφερε συγκεκριμένα:

“Όταν η επιστήμη κάνει το έργο της θα βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, προκειμένου το εμβόλιο να γίνει παγκόσμιο δημόσιο αγαθό κι όχι απλώς ένα μέσο για να υπάρξει κέρδος. Το εμβόλιο πρέπει να φτάσει σε όλες τις γωνιές του κόσμου και να είναι προσβάσιμο σε όλους”. Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι όταν η απειλή αφορά ολόκληρο τον κόσμο, η αντιμετώπισή της πρέπει επίσης να είναι παγκόσμια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε επίσης στην επιτυχημένη αντιμετώπιση του πρώτου κύματος της πανδημίας από την Ελλάδα, που επέτρεψε τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα: “Η κυβέρνηση, επιστήμονες και πολίτες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δώσουμε αυτή τη μάχη και να διαφυλάξουμε την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών μας. Και μετά από τρεις μήνες έχουμε αναδειχθεί νικητές. Η κοινωνία και η οικονομία μας επιστρέφουν στους κανονικούς ρυθμούς τους” είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: “Ωστόσο, πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση. Πρέπει επίσης να διατηρήσουμε την ελπίδα ότι η θεραπεία και το εμβόλιο εναντίον της Covid-19 θα αναπτυχθούν στο άμεσο μέλλον. Επομένως, συμμετέχουμε ενεργά στην παγκόσμια σύνοδο για το εμβόλιο για την Covid-19”.

Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα – όπως είπε ο κ.Μητσοτάκης – έχει συνεισφέρει 3 εκατομμύρια ευρώ στην εκστρατεία του Coronavirus Global Response, η οποία έχει ως στόχο την ισότιμη πρόσβαση στη διάγνωση και θεραπεία του νέου κορονοϊού, αλλά και την ανάπτυξη εμβολίου που θα διατίθεται σε όλους, σε προσιτή τιμή.
Μέχρι σήμερα η πρωτοβουλία αυτή, η οποία ξεκίνησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, είχε συγκεντρώσει 9,8 δισεκατομμύρια ευρώ, χάρη στη συμμετοχή δεκάδων χωρών, θεσμών και οργανισμών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη αποχωρεί από την Zeus & Dione και την Endeavor

Η Μαρέβα Μητσοτάκη αποχωρεί από την Zeus & Dione και την Endeavor



Μαρέβα Γκραμπόβσκι-Μητσοτάκη αποχωρεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, από όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας Zeus & Dione.
Οπως γράφει η εφημερίδα "Καθημερινή" στη στήλη "Θεωρείο", η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται ήδη στη διαδικασία πώλησης των μετοχών της εταιρείας Zeus & Dione, ενώ παράλληλα προτίθεται να αποχωρήσει και από την αντιπροεδρία της οργάνωσης Endeavor στην Ελλάδα.
Σημειώνεται πως η εταιρεία ήταν δικό της δημιούργημα. 


Πόσα άτομα επιτρέπονται στο αυτοκίνητο από σήμερα Δευτέρα 29/6

Πόσα άτομα επιτρέπονται στο αυτοκίνητο από σήμερα Δευτέρα 29/6


Με απόφαση του υπουργείου αλλάζει ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπονται στο αυτοκίνητο. Δείτε πόσα άτομα επιτρέπονται από δω και στο εξής.

Περισσότερα άτομα επιτρέπονται στο αυτοκίνητο με νέα απόφαση για τις μετακινήσεις. Μέχρι σήμερα μπορούσαν να εισέρχονται σε κάθε ΙΧ έως 3 άτομα. Αυτό από σήμερα αλλάζει.
Τα επιτρεπόμενα άτομα αυξάνονται κατά ένα, δηλαδή ο οδηγός και τρία ακόμη. Και επίσημα λοιπόν τέσσερα άτομα σε ΙΧ.

Με βάση τη νέα ΚΥΑ που αφορά στους κανόνες τήρησης αποστάσεων σε δημόσιες υπηρεσίες προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19, που συνυπέγραψε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννη επέρχονται οι ακόλουθες τροποποιήσεις όσον αφορά στα μέτρα προστασίας σε επιβατηγά οχήματα, δημόσιας χρήσης και ιδιωτικής χρήσης.


Συγκεκριμένα, για τα ιδιωτικής χρήσης οχήματα:
Για τα επιβατηγά οχήματα ιδιωτικής χρήσης (Ε.Ι.Χ.) μέχρι επτά (7) θέσεων, επιτρέπεται η μεταφορά τριών (3) επιβατών πλέον του οδηγού, έναντι δύο (2) που ίσχυε.

Για επιβατηγά οχήματα ιδιωτικής χρήσης (Ε.Ι.Χ.) οκτώ (8) ή εννέα (9) θέσεων ιδιωτικής χρήσης (Ε.Ι.Χ.), επιτρέπεται η μεταφορά πέντε (5) επιβατών πλέον του οδηγού, έναντι τεσσάρων (4) που ίσχυε.
Ανάλογες διατάξεις ισχύουν και για τα διπλοκάμπινα, μικτής χρήσης και τύπου Βαν οχήματα.


Όσον αφορά στα επαγγελματικής χρήσης οχήματα:
Για επιβατηγά οχήματα δημόσιας χρήσης (Ε.Δ.Χ. ΤΑΞΙ, Ειδικής Μίσθωσης) και επιβατηγά ιδιωτικής χρήσης (Ε.Ι.Χ.) οχήματα με οδηγό μέχρι επτά (7) θέσεων, επιτρέπεται η μεταφορά τριών (3) επιβατών, πλέον του οδηγού, έναντι δύο (2) που ίσχυε.


Για επιβατηγά οχήματα οκτώ (8) ή εννέα (9) θέσεων, δημόσιας χρήσης (Ε.Δ.Χ. Ειδικής Μίσθωσης) και επιβατηγά ιδιωτικής Χρήσης (Ε.Ι.Χ.) οχήματα με οδηγό του επιτρέπεται η μεταφορά πέντε (5) επιβατών πλέον του οδηγού, έναντι τεσσάρων (4) που ίσχυε.

Στις ανωτέρω περιπτώσεις επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση η υπέρβαση του ορίου επιβατών, εφόσον στο όχημα επιβαίνουν, πέραν του οδηγού, μόνο γονείς με τα ανήλικα τέκνα τους. Στην περίπτωση που τα τέκνα είναι ενήλικα, η διαπίστωση της συνδρομής αυτής γίνεται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου (διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης). Η ρύθμιση αυτή αφορά και στα ιδιωτικής χρήσης οχήματα.

Η χρήση μάσκας προστασίας από τους επιβάτες και τον οδηγό είναι υποχρεωτική στις παραπάνω περιπτώσεις που αφορούν στα επαγγελματικής χρήσης οχήματα.

Για κάθε παράβαση των σχετικών διατάξεων, επιβάλλεται πρόστιμο εκατόν πενήντα (150) ευρώ τόσο στον οδηγό του οχήματος όσο και στους επιβάτες.
Τέλος, ο κλιματισμός συστήνεται να χρησιμοποιείται με ρυθμίσεις, ώστε να μην ανακυκλώνεται ο αέρας και σε συνδυασμό με ανοιχτά παράθυρα. Στην περίπτωση που γίνεται χρήση του κλιματισμού, ο αέρας να έχει κάθετη ροή και όχι οριζόντια, προκειμένου να μην κατευθύνεται στα πρόσωπα των επιβατών. Σε κάθε περίπτωση, προτιμάται ο φυσικός εξαερισμός με ανοιχτά παράθυρα.






ΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ




ΕΥΡΥΒΙΑΔΗΣ ΜΕΤΟΧΑΡΑΚΗΣ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ Μ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ 
ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤτΑ

ΣΤΟ 6.50 ΛΕΠΤΟ Ο ΜΕΤΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ... 
ΑΠΟ ΤΟ 1947 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΡΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.....  

1. ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ
2. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ
3. ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ
4. ΚΑΛΥΚΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΥΡΡΙΤΟΠΟΙΕΙΟ
5. ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
6. ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ



ΟΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!


ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ 36;;;;; ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ Ο ΧΡΥΣΟΣ;;;;; ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΟΙ ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;;

ΜΑ ΓΙ` ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ 27 ΔΙΣ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 
ΣΕ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!!!!!!



ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ










Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Πωλούνται με «προίκα» εξοπλιστικά προγράμματα του Πολεμικού Ναυτικού

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Πωλούνται με «προίκα» εξοπλιστικά προγράμματα του Πολεμικού Ναυτικού





Στη διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού για την πώληση των «Ελληνικών Ναυπηγείων ΑΕ» (ΕΝΑΕ) αναμένεται να προχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση στα τέλη του καλοκαιριού. Στις 8 Σεπτεμβρίου λήγει η τέταρτη στη σειρά εξάμηνη παράταση του ειδικού καθεστώτος διαχείρισης, στο οποίο βρίσκονται τα ναυπηγεία από το 2014, και η κυβέρνηση προσδοκά να έχει πραγματοποιήσει τον διαγωνισμό, υπό την προϋπόθεση όμως να έχει βρεθεί επενδυτής που θα τα επαναλειτουργήσει διατηρώντας τις θέσεις εργασίας.
Όπως πληροφορείται το ΟnAlert, το τελευταίο διάστημα υπήρξε ενδιαφέρον από επενδυτές οι οποίοι ωστόσο δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό για την απόκτηση του στρατιωτικού τομέα του ναυπηγείου εάν προηγουμένως δεν έχει εξασφαλιστεί η ανάθεση έργων του Πολεμικού Ναυτικού στα ναυπηγεία.

Οι περιορισμοί της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις δραστηριότητες των ΕΝΑΕ μέχρι το 2024, λόγω της μη ανάκτησης του προστίμου για τις παράνομες κρατικές ενισχύσεις που είχαν δοθεί προ εικοσαετίας στα ναυπηγεία και η διατήρηση των θέσεων εργασίας καθιστούν αδύνατη την επαναλειτουργία των ναυπηγείων χωρίς την προίκα των εξοπλιστικών συμβάσεων του Πολεμικού Ναυτικού.
Το ζητούμενο είναι αν μετά τη λήξη των περιορισμών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η νέα ιδιοκτησία των «Ελληνικών Ναυπηγείων» θα μπορεί να εξασφαλίσει έργο πέραν των συμβάσεων του Πολεμικού Ναυτικού. 
Πριν το «κλείσιμο» των ναυπηγείων οι δύο τελευταίες διοικήσεις των ναυπηγείων, η γερμανική ΤhyssenKrupp και η αραβική Abu Dhabi MAR, δεν κατάφεραν να φέρουν κανένα πρόγραμμα από τρίτη χώρα.

Η προίκα

Η τουρκική προκλητικότητα το τελευταίο διάστημα και η θεωρία της Άγκυρας για τη «γαλάζια πατρίδα» έχουν επισπεύσει τις διαδικασίες για αμυντικούς εξοπλισμούς που είτε αφορούν προγράμματα αναβάθμισης των υφιστάμενων οπλικών συστημάτων είτε νέα προγράμματα.
Όπως έγραψε την περασμένη εβδομάδα το OnAlert στις άμεσες προτεραιότητες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι ο εκσυγχρονισμός των φρεγατών, τύπου MEKO, που διαθέτει στο στόλο του το Πολεμικό Ναυτικό. Οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά εκτιμούν ότι το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού μέσης ζωής τεσσάρων φρεγατών, προϋπολογισμού τουλάχιστον 160 εκατομμυρίων ευρώ, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα ναυπήγησης δύο νέων υποβρυχίων , τύπου 214, κόστους τουλάχιστον ενός δις ευρώ, που προβλέφθηκε με τον νόμο Ν.3885 για την Κύρωση των Συμβάσεων που αφορούν το μέλλον των «Ελληνικών Ναυπηγείων Α.Ε.» και τα προγράμματα των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού, αποτελούν την «προίκα» των ναυπηγείων.

Το ενδιαφέρον

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OnAlert, έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά έχει εκδηλώσει ο όμιλος North Star Group, συμφερόντων του εφοπλιστή Θ. Πριόβολου. Ο εφοπλιστής εμφανίζεται διατεθειμένος να επενδύσει στα ναυπηγικό τομέα με τη συμμετοχή του σε διαγωνισμό για την απόκτηση του στρατιωτικού ή του εμπορικού τμήματος των ΕΝΑΕ ή της μεγαλύτερης δεξαμενής της Μεσογείου, της Νο 5 δεξαμενής των 500.000 τόνων, που βρίσκεται στην κυριότητα του ΕΤΑΔ. Τα εξοπλιστικά προγράμματα του Πολεμικού Ναυτικού δεν αποκλείεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον και άλλων επενδυτών πλην του εφοπλιστή Πριόβολου, το όνομα του οποίου συζητείται τους τελευταίους 10 μήνες.
Στην κυβέρνηση και τους εργαζόμενους των ΕΝΑΕ υπάρχει η εκτίμηση ότι θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός που σέρνεται τα τελευταία δύο χρόνια. Οι ηγεσίες των υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης που χειρίζονται το πολύπλοκο ζήτημα των ΕΝΑΕ διαμηνύουν στους εργαζόμενους ότι το πρώτο 15νθήμερο του Ιουλίου θα έχουν εκδοθεί οι απαιτούμενες διοικητικές πράξεις που ορίζει η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών, η οποία ψηφίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και αφορά τη ρύθμιση κρίσιμων θεμάτων για να βγουν σε διαγωνισμό τα ΕΝΑΕ από τον ειδικό διαχειριστή.

ΠΗΓΗ




Σοκάρουν τα στοιχεία μετά το lockdown: 3,2 εκατ. Έλληνες στο κατώφλι της φτώχειας

Σοκάρουν τα στοιχεία μετά το lockdown: 3,2 εκατ. Έλληνες στο κατώφλι της φτώχειας

Σοκάρουν τα στοιχεία μετά το lockdown: 3,2 εκατ. Έλληνες στο κατώφλι της φτώχειας

Η τραγική ιστορία της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα στην Ρόδο, καθώς η μητέρα της βρέθηκε χωρίς δουλειά και χωρίς εισόδημα μέσα στην κρίση του κοροναϊού, φέρνει στο προσκήνιο και άλλες ιστορίες ανθρώπων που δίνουν καθημερινά τη μάχη της επιβίωσης


Τον αγώνα της καθημερινής επιβίωσης δίνουν οι εργαζόμενοι που έμειναν χωρίς δουλειά ή που τέθηκαν σε καθεστώς αναστολής και επιχειρούν να τα βγάλουν πέρα με το βοήθημα των 534 ευρώ.

Must Read
1. Επιστρεπτέα προκαταβολή : Έρχεται νέος κύκλος για ενίσχυση επιχειρήσεων
2. Τζένιφερ Λόπεζ : Η selfie που «έριξε» το Instagram
Αποκαλυπτικά για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι και τα επίσημα στοιχεία, καθώς από αυτά προκύπτει ότι σε αναστολή βρέθηκαν τον Μάιο 600.000 εργαζόμενοι, ενώ, πριν την εκδήλωση της υγειονομικής κρίσης, 3.200.000 πολίτες βρίσκονταν στο κατώφλι της φτώχειας.

Η τραγική ιστορία της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα στην Ρόδο, καθώς η μητέρα της βρέθηκε χωρίς δουλειά και χωρίς εισόδημα μέσα στην κρίση του κοροναϊού, φέρνει στο προσκήνιο και άλλες ιστορίες ανθρώπων που δίνουν καθημερινά τη μάχη της επιβίωσης.

Ο Νίκος Κεραμίδης είναι σε αναστολή από το Μάρτιο και αναγκάζεται να ζήσει την οικογένεια του με 534 ευρώ το μήνα. Και η Αγάπη Καρούση έχει να πάει στη δουλειά της 3 μήνες, ενώ τα μηνιαία έξοδα τρέχουν. Ο Θανάσης Σαμπράκος υπάλληλος ξενοδοχείου φοβάται ότι το εισόδημά του θα μειωθεί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας το Μάιο, ήταν σε αναστολή 600.000 εργαζόμενοι, στους οποίους καταβλήθηκε το έκτακτο επίδομα των 534 ευρώ.

Την ίδια ώρα, έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ για τις συνθήκες διαβίωσης το 2019, πριν χτυπήσει τα εισοδήματα η κρίση από το κοροναϊό, αποκαλύπτει ότι το 30% του πληθυσμού, δηλαδή 3.200.000 πολίτες βρίσκονται στο κατώφλι της φτώχειας. Αυτό σημαίνει πως 1 άτομο αναγκάζεται να ζήσει με 410 ευρώ το μήνα και μια τετραμελής οικογένεια με 860€.

Μάλιστα, τα στοιχεία δείχνουν ότι σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες η Ελλάδα έχει τα υψηλότερα ποσοστά φτώχειας, μετά την Βουλγαρία και Ρουμανία.

ΠΗΓΗ

 

Όποιος αρνείται να εμβολιαστεί θα φυλακίζεται έως και 10 χρόνια. ΦΕΚ- ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ

Όποιος αρνείται να εμβολιαστεί θα φυλακίζεται έως και 10 χρόνια. ΦΕΚ- ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ





Σύμφωνα με το νέο νόμο 4675/2020 - ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020 εφόσον δοθεί οδηγία υποχρεωτικού εμβολιασμού από διεθνή ή ελληνικό οργανισμό, οφείλουν όσοι θεωρηθεί απαραίτητο να δεχθούν τον εμβολιασμό. Όσοι αρνηθούν θα φυλακίζονται, σύμφωνα με το άρθρο 284 του νέου ποινικού κώδικα που βγήκε πριν αποχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία. Το άρθρο 284 προβλέπει:

 1. Όποιος παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο νόμος ή η αρμόδια αρχή για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας τιμωρείται με φυλάκιση. Αν η παραβίαση αυτή είχε ως συνέπεια να μεταδοθεί η ασθένεια σε άνθρωπο, επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.
2. Αν η πράξη τελέστηκε από αμέλεια, επιβάλλεται φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή χρηματική ποινή.
Το θέμα είναι ποιος θα εγγυάται για την υγεία μας από τις τυχόν παρενέργειες των εμβολίων και ποιος θα φυλακίζεται αν τυχόν πάθει κάτι κάποιος από ένα όχι καλά δοκιμασμένο εμβόλιο. Ακούμε στην τηλεόραση, ότι για τον COVID 19 και γενικά για ένα ιό, ένα εμβόλιο χρειάζεται τουλάχιστον ένα και πλέον χρόνο δοκιμών. Μετά βγήκαν και μας είπαν ότι σε δύο μήνες μπορεί και να το έχουν έτοιμο. Ποιόν να πιστέψουμε;;;

Ο νέος νόμος λοιπόν προβλέπει (κατά λέξη) ότι:

 Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου. Με την ανωτέρω απόφαση ορίζονται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας για συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.
Δείτε το σχετικό ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ που αφορά τους πάντες. Υπογράφτηκε από βουλευτές οι οποίοι είναι παράνομοι αφού ουδέποτε έχουν συσταθεί σε σώμα Βουλής και δεν είναι οι ίδιοι νόμος ΦΕΚ του κράτους προκειμένου να νομιμοποιούνται να νομοθετούν
έχουν δώσει μόνοι τους ασυλία στον εαυτό τους και με αυτόν τον τρόπο ανενόχλητοι παραβιάζουν το ίδιο το Σύνταγμα, καταπατούν ανενόχλητοι  τα δικαιώματα του Ανθρώπου και επιδίδονται σε εκτέλεση εγκληματικών πράξεων εναντίον των πολιτών και του λαού που δήθεν αντιπροσωπεύουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ! 
 ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ! 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ:

ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ:

"ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ":

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ:

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ:

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ:

Δικηγορικός Σύλλογος Άθηνών (ΔΣΑ) – Τό άρθρο 14 παράγραφος 5 τού Μνημονίου, παραδίδει μέ μιά ύπογραφή τήν έθνική μας κυριαρχία. Η δανειακή σύμβαση είναι ΕΚΝΟΜΗ.

Δικηγορικός Σύλλογος Άθηνών (ΔΣΑ) – Τό άρθρο 14 παράγραφος 5 τού Μνημονίου, παραδίδει μέ μιά ύπογραφή τήν έθνική μας κυριαρχία. Η δανειακή σύμβαση είναι ΕΚΝΟΜΗ.


Τό άρθρο 14 παράγραφος 5 τού Μνημονίου, παραδίδει μέ μιά ύπογραφή τήν έθνική μας κυριαρχία. Η δανειακή σύμβαση είναι ΕΚΝΟΜΗ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Ό ΔΣΑ άναφέρεται στό άρθρο 14 παράγραφος 5 τού Μνημονίου, πού ορίζει τά εξής :
14. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ
(5) Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγώγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή έκτελέσης δικαστικής αποφάσης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος. 
Διαβάστε ολο τό Μνημόνιο εδώ :
καί τό Νόμο πού ψηφίστηκε στήν Έλληνική Βουλή γία νά τό εγκρίνει εδώ :



ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ...

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΤΖΙΝΤΖΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ 95,5 30-5-2020.



ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΜΩΡΟ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΟ (ΜΑΡΟΥΠΑ) ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.


ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Η Κ. ΜΑΡΟΥΠΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΗΕ , ΝΑΤΟ , ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ 700.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.

ΠΑΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΜΟΓΛΩΤΤΟΝ , ΟΜΟΑΙΜΟΝ ΚΑΙ ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ

ΕΧΟΥΜΕ 679 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ Η ΜΑΡΟΥΠΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΥ;

ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ’92 ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΙΑΦΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ 4 ΑΡΘΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ.




ΣΙΝΩΝΑΣ 

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ