«Μεγάλος Περίπατος»: 2 εκατομμύρια ευρώ για ζαρντινιέρες & δέντρα(!) την ώρα που οι Έλληνες λιποθυμούν από την πείνα

«Μεγάλος Περίπατος»: 2 εκατομμύρια ευρώ για ζαρντινιέρες & δέντρα(!) την ώρα που οι Έλληνες λιποθυμούν από την πείνα



Την ώρα που Έλληνες σε όλη την επικράτεια λιποθυμούν από την πείνα και την ανέχεια, ο δήμαρχος της Αθήνας Κ.Μπακογιάννης αποφάσισε να προχωρήσει στον «Μεγάλο Περίπατο», ο οποίος εκτός του ότι προκαλεί κυκλοφορικό χάος,  έχει οδηγήσει σε πρωτοφανές σπατάλες, οι οποίες εξοργίζουν τους πολίτες που πένονται λόγω των εκτεταμένων απαγορεύσεων που επέβαλλε η κυβέρνηση.
Εκατοντάδες ζαρντινιέρες, μερικές από τις οποίες θα έχουν διαστάσεις μικρού δωματίου, παγκάκια και 13.000 δέντρα, φυτά και θάμνους ετοιμάζεται να προμηθευτεί με επείγουσες διαδικασίες ο Δήμος Αθηναίων για να κλείσει δρόμους και να επεκτείνει τα πεζοδρόμια βάσει του σχεδίου που ανακοινώθηκε στις 11 Μαΐου 2020.
Συνολικά ζαρντινιέρες, θάμνοι και παγκάκια, τα οποία μάλιστα θα είναι και προσωρινά, θα κοστίσουν 2 εκατομμύρια ευρώ(!) στους Έλληνες φορολογούμενους.
Έπειτα από πολλές αντιδράσεις, εξαιτίας του κόστους, αλλά και της ταλαιπωρίας, τοποθετήθηκαν σε πρώτη φάση στην οδό Πανεπιστημίου οι ζαρντινιέρες. Μόνο οι ζαρντινιέρες  θα κοστίσουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, στους Έλληνες αφού ακόμα και οι πιο μικρές κοστολογήθηκαν σε 550 ευρώ η μία!
Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν:
570 ορθογωνικές ζαρντινιέρες από λαμαρίνα, με διαστάσεις 1,5 επί 0,5 μέτρο και ύψος 50 εκατοστά. Το κόστος για κάθε μια προϋπολογίζεται σε 550 ευρώ.
22 ζαρντινιέρες «φοίνικας»με διαστάσεις 3 επί 3 μέτρα και ύψος 1 μέτρο. Κόστος ανά τεμάχιο 5.000 ευρώ
3 κυκλικές ζαρντινιέρες με διάμετρο 3,5 μέτρα και προϋπολογισμό 3.000 ευρώ ανά τεμάχιο
2 κυκλικές ζαρντινιέρες με διάμετρο 2,5 μέτρα και προϋπολογιζόμενοκόστος 3,700 ευρώ ανά τεμάχιο
41 κυκλικές ζαρντινιέρες με διάμετρο 1,5 μέτρα και κόστος 1.600 ευρώ ανά τεμάχιο
5 περιμετρικά παγκάκια για κυκλικές ζαρντινιέρες με ενδεικτικό κόστος 5.700 ευρώ ανά τεμάχιο.
50 ποδηλατοστάτες από μεταλλικό Inox σωλήνα σε σχήμα σπιράλ με κόστος 390 ευρώ ανα τεμάχιο
100 μεταλλικά καθίσματα με φωτισμό LED. Το παγκάκι είναι εξ ολοκλήρου μεταλλικής κατασκευής, έχει μήκος 1400 mm, ύψος 710mm και το πλάτος του είναι 500mm. 
Στην κάτω επιφάνεια του καθίσματος και συγκεκριμένα στην μπροστινή και πίσω πλευρά του τοποθετείται η ταινία LED. Ενδεικτικό κόσος ανά τεμάχιο 990 ευρώ
Δέντρα-Θάμνοι
25 ουασιγκτόνιες (οι γνωστοί υψηλόκορμοι φοίνικες σαν και αυτούς που βλέπουμε στην είσοδο του Εθνικού Κήπου) με καθαρό ύψος κορμού 6-7μ και κόστος 1.700,00 ευρώ ανά τεμάχιο.
3 ουασιγκτόνιες multi-trunk δηλαδή με τριπλο η τετραπλο κορμό υψους 6μ και κόστος 3.200 ευρώ ανά τεμάχιο. Για τους 28 φοίνικες έχει προϋπολογισθεί κόστος 170 ευρώ για την υπόγεια στήριξη του κάθενός.
38 ψευδοπιπεριές με περίμετρο κορμού 25-30 εκατοστά και κόστος 350 ευρώ ανά τεμάχιο.
10 καλλωπιστικές δαμασκηνιές με περίμετρο κορμού 25-30 εκατοστά και κόστος 600 ευρώ ανά τεμάχιο
Περίπου 12.800 θάμνους διαφόρων ειδών που θα φυτευθούν στις ζαρντινιέρες.
Αυτές είναι οι περίφημες ζαρντινιέρες των... 550 ευρώ η μία

ΣΙΝΩΝΑΣ 

Ναός αφιερωμένος στον ΣΕΙΡΙΟ - Χτίστηκε πριν από 11.500 χρόνια!

Ναός αφιερωμένος στον ΣΕΙΡΙΟ - Χτίστηκε πριν από 11.500 χρόνια!


Ναός αφιερωμένος στον ΣΕΙΡΙΟ - Χτίστηκε πριν από 11.500 χρόνια!


Το συγκρότημα των ναών στο Γκομπεκλί Τεπέ, που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας, χτίστηκε πριν από 11.500 χρόνια και απέχει 15 χιλιόμετρα από την πόλη Ούρφα.


Σήμερα είναι η παλαιότερη θρησκευτική δομή που βρέθηκε ποτέ. Η χρονολόγησή του ανατρέπει πολλές θεωρίες, αφού τη Νεολιθική Περίοδο ο άνθρωπος θεωρείτο ότι δεν είχε φθάσει ακόμη στο σημείο να κατασκευάσει λατρευτικά κτήρια και ειδικά τόσο ανεπτυγμένα.

Οι πρώτες ανασκαφές έγιναν το 1964 από την Αμερικανό αρχαιολόγο Πήτερ Μπένεκτιτ ο οποίος προσδιόρισε ότι στην περιοχή υπήρχε δραστηριότητα την νεολιθική εποχή.

Περί το 1990, όταν οι ερευνητές ανακάλυψαν ένα βαρέως τύπου οικοδόμημα, χτισμένο με τεράστιους λίθους και οι τοίχοι του καλύπτονταν με πυλώνες τύπου –Τ-

Στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ο αρχαιολογικός χώρος αποτελείται από μια ομάδα κτηρίων που σχηματίζουν κύκλο με διάμετρο 30 μέτρων.

Ανακαλύφθηκαν στρώματα πολλών χιλιετιών δραστηριότητας . Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο χώρος χρησιμοποιούνταν για τελετές γονιμότητας και πιστεύουν οι μεγάλιθοι στο κέντρο των κύκλων συμβολίζουν την γυναίκα.

Η αρχαία δομή έλαβε από τους αρχαιολόγους την ονομασία ‘Göbekli’-Tepe, από το ασυνήθιστο περίγραμμά της ‘κυκλοειδές’ ύψωμα.

naos seirios 1Αν και οι επιστήμονες, μέχρι τώρα έχουν φέρει στο φως τέσσερις τέτοιους κυκλοτερείς ναούς, υπολογίζεται ότι ο συνολικός αριθμός τους φθάνει τους είκοσι.

Για άγνωστους λόγους, οι απόγονοι των αρχαίων κατασκευαστών, γέμισαν τους ναούς αυτούς και τους κάλυψαν με άμμο, πριν από 8.000 χρόνια.

Μία απάντηση στο μυστήριο της λατρείας των ναών αυτών έδωσε ο Giulo Magli του Πολυτεχνείου του Μιλάνου (Politecnico di Milano), ο οποίος εξειδικεύεται στην Αρχαιο-αστρονομία. Ο Magli μελετώντας τις αρχαίες αυτές δομές κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ναοί είχαν αντικείμενο λατρείας το αστέρι Σείριος και ότι το αστέρι αυτό εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον γήινο ουρανό πριν από περίπου 11.500 χρόνια.



Η φωτεινότητά του, στο νυχτερινό ουρανό, κατείχε την τέταρτη σειρά μετά τη Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Δία. Έτσι η εμφάνιση του Σείριου, ενδέχεται, να προκάλεσε ισχυρή εντύπωση στους ανθρώπους της νεολιθικής εποχής.

Χρησιμοποιώντας προσομοιώσεις σε υπολογιστή, οι επιστήμονες έχουν καθορίσει την κίνηση του Σείριου από την εμφάνιση του στον ουρανό και στη συνέχεια συνέκριναν τα δεδομένα που προκύπτουν με τις γεωγραφικές συντεταγμένες του Γκομπεκλί Τεπέ.

Αποδείχθηκε ότι, υπάρχει μια νοητή ευθεία γραμμή μεταξύ του αστεριού και του κεντρικού σημείου του κάθε ναού, όταν ο Σείριος εμφανίζεται στον ορίζοντα. Αυτό συνέβη σε κάθε ιερό στις σχετικές ημερομηνίες πριν 9100, 8750 και 8300 χρόνια.
Εκείνο το οποίο εντυπωσιάζει στο αρχαιότατο ύψωμα των κυκλικών ναών, είναι η παντελής απουσία σημαδιών ή στοιχείων της γεωργίας.


Πιστεύεται ότι ο άνθρωπος της νεολιθικής εποχής πρώτα άρχισε να καλλιεργεί τη γη και να συντηρεί τα βοοειδή και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την κατασκευή χώρων λατρείας.

Το Γκομπεκλί Τεπέ είναι ένα μυστήριο και ίσως ανατρέπει ορισμένες θεωρίες. 

«Για ελληνικούς υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, αγγλικά, υπότιτλοι, αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά»




ΣΙΝΩΝΑΣ 
ΣΙΝΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK


ΟΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΙ ΝΑΟΙ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ

ΟΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΙ ΝΑΟΙ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ



ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑΟΙ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 5 ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΗ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ. (ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ Ναός αφιερωμένος στο ΣΕΙΡΙΟ - Χτίστηκε πριν από 11.500 χρόνια!)




Το συγκρότημα των ναών στο Γκομπεκλί Τεπέ, που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της ΓΗΣ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ (που την ονόμασαν Τουρκία), χτίστηκε πριν από 11.500 χρόνια και απέχει 15 χιλιόμετρα από την πόλη Ούρφα.

Το συγκρότημα των ναών στο Γκομπεκλί Τεπέ, που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας, χτίστηκε πριν από 11.500 χρόνια και απέχει 15 χιλιόμετρα από την πόλη Ούρφα.


ΒΕΒΑΙΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, ΩΣ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΜΗΤΡΑ ΣΕΙΡΙΟΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ. 



Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ 36 ΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 432 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ Α, Β, Γ, ΑΥΤΟΣ Ο ΝΑΟΣ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΗΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΟΙΚΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. 

ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΗΡΘΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ. 

ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΩΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ! ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΛΑΣΜΑ, ΟΥΤΕ ΔΑΙΜΟΝΑΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! 


ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΑΙΟΣ, ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ. ΟΠΟΥ ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ Α, Β, Γ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ! 



ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΨΗΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ.

ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΑΟΙ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΣΕΙΡΙΟΥ. Ο ΚΑΘΕ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΙΩΝΑ ΗΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΒΩΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΙΩΝΑ. ΑΥΤΟ ΕΠΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ

ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΥΚΛΟΥ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΑΟΙ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ, ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΗΛΙΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Ή Β Ή Γ. Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΝΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΕΧΟΥΜΕ 36 ΝΑΟΥΣ ΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ ΚΑΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ Α, Β, Γ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

 ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ «ΣΕΙΡΙΟΣ ΝΑΟΙ 1» ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ. 

«ΣΕΙΡΙΟΣ ΝΑΟΙ 1» 



ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ «ΣΕΙΡΙΟΣ ΝΑΟΙ 2» ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΥΣ. ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ




ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ «ΙΩΝΑΣ ΣΕΙΡΙΟΥ ΝΑΟΙ 3», ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΑ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΟΧΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ 360Ο ΜΟΙΡΩΝ, ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥΣ ΙΩΝΑ ΚΑΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΒΩΜΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ, ΜΕ ΙΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ. 



ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΕΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, ΣΕΙΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.

ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΥΠΕΡΙΩΝΕΣ. 
ΣΧΕΤΙΚΟ «ΝΑΟΣ ΣΕΙΡΙΟΥ Α1»

ΣΧΕΤΙΚΟ «ΝΑΟΣ ΣΕΙΡΙΟΥ Α1
ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ «ΝΑΟΣ ΣΕΙΡΙΟΥ Α1», ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΒΩΜΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΣΕΙΡΙΟΥ ΜΕ 2 ΔΥΟ ΤΡΟΧΙΕΣ ΚΥΚΛΙΚΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ 1 ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ ΔΕΞΙΑ Η 1 ΜΙΑ ΤΡΟΧΙΑ ΚΑΙ 1 ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΑΛΛΗ ΤΡΟΧΙΑ. ΩΣΤΕ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ, ΘΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ 262 ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ, ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ 2 ΔΥΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΔΥΟ ΠΕΤΡΙΝΑ ΥΨΗΛΛΟΝ  ΙΩΤΑ 



ΑΥΤΟ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΛΟΝ ΙΩΤΑ. 2 ΔΥΟ ΥΨΗΛΛΟΝ ΙΩΤΑ, ΑΝΤΙΚΡΙΣΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ. 

ΣΧΕΤΙΚΟ «ΣΕΙΡΙΟΣ Α ΝΑΟΣ»


ΣΕΙΡΙΟΣ Β ΝΑΟΣ 

ΣΕΙΡΙΟΣ Γ ΝΑΟΣ 

ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ «ΣΕΙΡΙΟΣ Α ΝΑΟΣ, ΣΕΙΡΙΟΣ Β ΝΑΟΣ, ΣΕΙΡΙΟΣ Γ ΝΑΟΣ» ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΜΕ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΥΠΕΡΙΩΝΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ Α, Β, Γ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ. 

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 2 ΔΥΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΙΩΤΑ, ΟΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΙΩΝΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΔΥΟ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΥΠΕΡΙΩΝΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ Α, Β, Γ, ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΗΤΡΑ. 

ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ «ΥΨΗΛΛΟΝ ΙΩΤΑ 2» ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΥΨΗΛΛΟΝ ΙΩΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΙΩΝΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΥΨΗΛΛΟΝ ΙΩΤΑ, ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ ΑΛΦΑ, ΒΗΤΑ, ΓΑΜΑ.


ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΡΙΝ 3 ΤΡΙΑ ΕΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. 

ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΑΣ ΜΗΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ!

 ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ! ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ! ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ! 
ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΕΣΕΝΑ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! 


Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΟΙΝΗ ΜΗΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΕΛΦΙΑ. Ο,ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΣ. 
ΩΣ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΑΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΑ ΜΑΣ ΣΕΙΡΙΟ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟ ΥΨΗΛΛΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η ΙΔΙΑ Η ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ: 
Ο ΟΛΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΙΩΤΑ, ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΡΤΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! 
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ, ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΒΟΛΤ Ή ΑΜΠΕΡ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΗΔΗ! ΕΚΕΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΩΝ ΙΩΤΑ.
 ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ, ΕΚΕΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ.
 ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ 

ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

ΣΕΛ. 257- 296


ΣΙΝΩΝΑΣ 
ΣΙΝΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK

ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ


  ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ






ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ Ο ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΗΡΩΑ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΟΙ 2 ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΟΔΥΣΣΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΑΔΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙΣ

ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΕΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ

ΧΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΟΥ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Ο ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 
ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΣΥΜΠΑΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΡΩΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ



ΣΙΝΩΝΑΣ 
ΣΙΝΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK




Κατασχέσεις καταθέσεων σε πάνω από 1,2 εκατομμύρια οφειλέτες από την παράνομη ΑΑΔΕ

Κατασχέσεις καταθέσεων σε πάνω από 1,2 εκατομμύρια οφειλέτες από την παράνομη ΑΑΔΕ


Η ΑΑΔΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΑΡΧΗ" ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ 10 ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ (ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ) ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Η https://www.sofokleousin.gr/



Σε εφιαλτικά επίπεδα θα εκτοξευτεί ο αριθμός των οφειλετών του Δημοσίου, από τον Μάρτιο, λόγω της βαθιάς ύφεσης, των λουκέτων και της ανεργίας που επιφέρει η πανδημία του κορονοϊού.
Ήδη τον Φεβρουάριο, πριν την πανδημία, ο αριθμός των οφειλετών του δημοσίου προσεγγίζει τα 4 εκατομμύρια, ή το 50% των φορολογουμένων, ενώ σε περισσότερους από 1,2 εκατ. οφειλέτες, η εφορία πραγματοποιεί κατασχέσεις καταθέσεων, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΑΑΔΕ.
Οι δυσκολίες είναι μπροστά, καθώς από τον Μάρτιο, που παρουσιάστηκε η πρώτη σοβαρή μείωση των εσόδων η οποία εντάθηκε τον Απρίλιο, αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, τόσο ο αριθμός των οφειλετών, όσο και το ύψος των χρεών προς το Δημόσιο, τα οποία είναι πάνω από 106 δισ. ευρώ!
Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, τον περασμένο Φεβρουάριο, πριν την έκρηξη της πανδημίας, ο αριθμός των οφειλετών επί των οποίων ελήφθησαν αναγκαστικά μέτρα δηλαδή κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και ποσών εις χείρας τρίτων, ανήλθε σε 1.268.819 ΑΦΜ, αριθμός αυξημένος κατά 9.365 σε σχέση με τον Ιανουάριο και κατά 17.159 ΑΦΜ, σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2019.
Επίσης, οι οφειλέτες εναντίον των οποίων μπορεί η ΑΑΔΕ να προχωρήσει στη λήψη αναγκαστικών μέτρων ανήλθαν τον Φεβρουάριο σε 1.807.752 ΑΦΜ, παρουσιάζοντας αύξησης κατά 29.556 και κατά 36.759 αντίστοιχα, σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2010 και τον Δεκέμβριο του 2020.
Ακόμη, ο συνολικός αριθμός των οφειλετών του Δημοσίου, τον Φεβρουάριο ήταν 3.993.521 ΑΦΜ, αριθμός μειωμένος κατά 128.120 σε σχέση με τον Ιανουάριο και κατά 75.387 σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2019.
Πρόκειται σχεδόν, για το 50% των ΑΦΜ που υπάρχουν, στοιχείο που δείχνει τη στρέβλωση που υπάρχει και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια νοικοκυριά και χιλιάδες επιχειρήσεις, με τα χρέη προς την Εφορία. 
Το σύνολο των χρεών των ιδιωτών προς το Δημόσιο ανήλθε στο τέλος του Φεβρουαρίου, στο ποσό των 106,055 δισ. ευρώ, ποσό οριακά μειωμένο κατά 95 εκατ. ευρώ, σε σχέση με τον Ιανουάριο και αυξημένο κατά 437 εκατ. ευρώ, σε σχέση με τον Δεκέμβριο.
Ακόμη τον Φεβρουάριο, τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο παρουσίασαν εκρηκτική αύξηση κατά 65%, σε σχέση με τον Ιανουάριο, καθώς ανήλθαν σε 1.039 εκατ. ευρώ, από 630 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο. Έτσι, στο πρώτο δίμηνο του έτους τα συνολικά νέα ληξιπρόθεσμα χρέη ανήλθαν σε 1.668 εκατ. ευρώ.

Εφιάλτης η συνέχεια 

Με δεδομένο ότι τα στοιχεία της ΑΑΔΕ αφορούν σε περίοδο πριν το πάγωμα της οικονομικής δραστηριότητας, λόγω του κορονοϊού, τα δύσκολα είναι μπροστά. Ήδη από τον Μάρτιο τα δημόσια έσοδα κατέγραψαν μεγάλη βουτιά, η οποία έγινε ακόμη βαθύτερη τον Απρίλιο, όταν τα έσοδα μειώθηκαν κατά 30%.
Αυτό σημαίνει ότι μεγάλος αριθμός οφειλετών του δημοσίου, που εξυπηρετούσε δόσεις των ρυθμίσεων, δεν πλήρωσε, χωρίς να εντάσσονται σε αυτούς, οι πληττόμενοι οι οποίοι είτε πλήρωσαν το 25% είτε ανέβαλαν για τον Αύγουστο την πληρωμή των οφειλών του Μαρτίου, σύμφωνα με την παράταση που χορηγήθηκε.
Η παύση πληρωμών, αναμένεται να ενταθεί στη συνέχεια, λόγω της ύφεσης, της μείωσης της δραστηριότητας των επιχειρήσεων και των απολύσεων που θα ακολουθήσουν. (ΠΗΓΗ)
ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΕΙΣ
ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ
ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΕΡΙΘΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΙΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ
ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!

ΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΟΥ ΤΩΡΑ! 






ΣΙΝΩΝΑΣ 
ΣΙΝΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ